fbpx

Drivkraft

Leankonferansen 2024

12–13 september 2024

Scandic Stavanger Forus

Drivkraft for bærekraftig endring

Årets konferanse fokuserer på den kritiske rollen av drivkraft i effektivitet og engasjement. Vi utforsker hvordan læring og erfaring samarbeider for suksess, og ser på drivkraft som både individuell motivasjon og fellesskapets kraft for positiv endring.

Konferansen vil diskutere sammenhengen mellom personlig motivasjon og felles suksess, og inspirere til læring og deling for å skape meningsfull innvirkning. Med talere som Niklas Modig, Nina Nakling og Jasmin Gunnarshaug, vil vi utforske hvordan du kan finne og bruke din drivkraft i hverdagen.

motivasjon for bærekraftig endring

Årets konferanse er dedikert til å utforske den undervurderte drivkraften bak effektivitet og engasjement.

I en verden der læring og erfaring går hånd i hånd, tar vi sikte på å utforske dette grunnleggende konseptet. Å tilegne seg ny kunnskap mens man trekker veksler på sine erfaringer er en avgjørende kombinasjon for å lykkes.

I denne sammenheng representerer begrepet “drivkraft” ikke bare den individuelle motivasjonen, men også kraften som ligger i fellesskapets ønske om å skape en varig og positiv innvirkning på arbeidsplassen og samfunnet.

På konferansen tar vi for oss forholdet mellom personlig motivasjon og felles suksess. 

Vi tror på å inspirere, lære og dele perspektiver for å forstå koblingen mellom individuell drivkraft og skape en meningsfull innvirkning på organisasjoner og samfunn.

For å forsterke budskapet «DrivKraft» kommer bl.a.  Niklas Modig, Nina Nakling og Jasmin Gunnarshaug som alle brenner for å gi deg mulighet til å finne din DrivKraft i hverdagen.

Dame

Du er hjertelig velkommen til to innholdsrike dager, der du får ta del i flere inspirerende foredrag fra dyktige fagfolk og engasjerende foredragsholdere. Vi fokuserer på sentrale temaer innen DrivKraft for å fremme personlig utvikling, slik at du blir inspirert til å møte fremtidens utfordringer.

Får virksomheter til å bli mer kundeorienterte!
Veien blir til HVIS du går!

Foredragsholdere

Vi har invitert inn en rekke dyktige fagfolk og foredragsholdere som skal sørge for to fantastiske dager med påfyll av både inspirasjon og kompetanseøkning.

Thorleif Sire

Flowit

Karema Toledo Molvik

Kaefer Energy

Jane Jünger & Egil Hystad

Wärtsila

Jasmin Gunnarshaug

AkerBP

Karin Dokken Austvik

Suldal Kommune

Erik Lerdahl

Universitetet i Stavanger

Sverre Lang-Ree

Agronom

Bjørg Mathisen Døving

Reach Subsea

Årets tema

Drivkraft

Indre drivkraft er kritisk for fremgang i organisasjoner og personlig vekst

Kunskap

Kunnskap er essensielt for effektiv endring og grunnlaget for suksess

Felleskap

I fellesskap finner vi løsninger, deler ideer og jobber mot felles mål

Motivasjon

Indre motivasjon driver endringer og målorientert engasjement for suksess

Konferansen starter om

Dager
Timer
Minutter
Sekunder
Scroll to Top