fbpx

Morgendagens kommuner

Toten & Gjesdal kommune

Morgendagens kommuner. Denne har som mål å gi innsikt og motivasjon til økt kvalitet på forbedringsarbeidet i egen kommune.
Det er på tide å ta tak i fremtiden og skape en bedre verden for våre eldre og kommende generasjoner. Er du klar for å klatre oppover på kommunebarometeret og finne løsninger på utfordringene vi står overfor?
Vi skal blant annet sammenligne norske og svenske kommuner for å se på hva som fungerer og ikke, og diskutere praktiske løsninger innen standardisering, IT-systemer, lovverk og innbyggermedvirkning.

Litt om ressursene i denne spennende parallellen:

 Bjørn Fauchald, kommunedirektør Vestre Toten Kommune: Vestre Toten kommune har siden oppstart i 2011 blitt en av Norges foregangskommuner innen forbedringsarbeid. Flere og flere norske kommuner ser i dag mot Vestre Toten og henter inspirasjon.

Tom Kenneth Gilje, Lean Leder og Pål Larsson, kommunedirektør Gjesdal kommune: De siste årene har de spisset arbeidet med å utvikle en lærende organisasjon, der kultur- og lagbygging, samt lederutvikling, har vært viktige satsningsområder. I dette arbeidet er Los speilet selve rammeverket. Etter 10 år med Lean arbeid i kommunen sitter de nå på dyp erfaring innen forbedringsarbeid i offentlig sektor.

Robert Kusén deler sin erfaring fra Södertälje kommune: Etter tre år som ledelsesstrateg og Lean-sjef for hjemkommunen i Södertälje, har han god forståelse for hvordan Lean som ledelsesfilosofi kan gi utviklingskraft også i offentlig sektor.

Diskuter i grupper, kom med idéer og del erfaringer sammen med dyktige deltakere som Robert Kusén, Pål Larsson, Tom Kenneth Gilje og Bjørn Fauchald. Sammen kan vi skape en bedre fremtid, og morgendagens kommuner.

Øystein Pettersen

Forfatter, foredragsholder og skiløper

Robert Kusén

Tamro AB

Eirik Norman Hansen

EIRIK NORMANN AS

Thorleif Sire

Flowit

Kristin Ålmo

Møre og Romsdal fylkeskommune

Ole Martin Dahl

Amina Charging

Ole Terje Midling

Marine Aluminium AS

Harald Fosen

Coop Obs

Kate Elin Ø. Haugen

Førre Vindu

Anri Håvard Hebib

Corvus Energy

Elisabeth Rustad-Nilssen

Håndverksgruppen AS

Olav Bådsvik

Equinor

Alfonso Maló Franco

Easee

Roar Rauø og Synne Halvorsen

Kavli Norge

Sissel P. Lundeby

Lean Tech AS

Tom Ivar Omdahl

Flowit AS

Raymond Hesthaug

Aurskog-Høland kommune

Fabian Bøe

Kaefer Energy

Finn Kåre Miljeteig

Ydra

Eirik Apeland

Flowit
Scroll to Top